Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 29.10. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na špeciality z oblasti slovenského Hontu.
V rubrike Majstri varešky predstaví nakladané lahôdky vedec s vareškou a pohárom vína Miloš Mikuš. Rubrika Vyznáte sa je venovaná menej známym druhom našich rýb a ich použitiu v kuchyni. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha napiekla cukrárka Majka Laurincová Bezlepkovú makovú tortu plnenú makovým pudingom.
Špeciality z Hontu navarili Dušan a Katarína Kováčovci, majitelia Lokál Bistra v Dudinciach.
Naučte sa pripraviť:
- Lečovú polievku- Cesnakovú polievku s rezancami
- Pečenú papriku s bryndzou
- Kačacie stehno so slivkovými guľami
- Bryndzové rezance so slaninou
- Zemiaky s kačacími oškvarkami, restovanou krvou a kačacou pečeňou
- Kačacie prsia so šalátom
- Cuketovo-cviklové placky
- Nakladanú zeleninu
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 5. novembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku