Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Už v piatok 16. októbra k vám príde magazín Varecha opäť na 16-tich stranách. Nájdete v ňom recepty na hubové delikatesy, ale aj návody na to, ako zo zdravých surovín navariť jedlá aj pre náročných gurmánov od Mateja Dovičoviča, šéfkuchára reštaurácie Al Trivio Centrál v Bratislave. Nebudú chýbať ani praktické rady, tipy a nápady do kuchyne.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk a z TV Varecha rozhovor s Martinom Šmahelom a jeho recept na vegánsky burger.
Hubové menu pripravili Roman Bírešík, Marek Cibuľka, Juraj Slávik z reštaurácie Na panvici v Piešťanoch.
Naučte sa pripraviť:
- Hubové ragú na domácej olivovej hrianke
- Zapečené šampiňóny s paprikovou plnkou
- Polievku z hlivy ustricovitej
- Hovädzí Stroganoff s hlivou a karlovarskou knedľou
- Burger s hnedými šampiňónmi a hranolčekmi so sezamom
- Hubové rizoto s parmezánom
- Panenku v slaninke s dubákovou omáčkou
- Teplý cícerový šalát s kuriatkami a špenátom
- Alsaský cibuľový koláč so šampiňónmi, špenátom a mandľami
- a ďalšie dobroty
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 16. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku