Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na vynikajúce guláše a perkelty s neobyčajnými prílohami. Pripravili ich aj Michal Hečko, šéfkuchár hotela Mercure Bratislava Centrum****. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Guláše s netradičnými prílohami
v Pravde v piatok 14. 10. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Hlivový guláš s francúzskymi žemličkami- Paprikáš zo pstruha s krupicovými kockami
- Hlivový perkelt so špecľami „foie gras“
- Hydinový perkelt s bryndzovými kroketami
- Kurací paprikáš so špaldou
- Kuracie peľmene v paprikášovej omáčke
- Hovädzí guláš so špikovými knedličkami
- Rösti s paštrnákovým pyré
- Zemiakový nákyp
- Gulášový koláčik
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku