Neváhajte a vyskúšajte recepty na jedlá, pri príprave ktorých sú dôležité jablká. Pripravil ich pre vás aj Ľubomír Krescanko, šéfkuchár Toscana - Italian Bistro & Lounge v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Jablkové hody v Pravde
piatok 11.10.2013.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Zemiakový krém s jablkovou marmeládou
- Bravčové líčka na knedli s jablkovým čatní
- Terinu z husacej pečene s jablkovým želé
- Pečený bôčik na jablkovo-zeleninovej zmesi
- Jablkový páj s mandľovou posýpkou
- Voňavý jablkový sorbet
- Plnené jabĺčko na lístkovom koliesku
- Kačacinu s jablkovo-cviklovým concassé
a ďalšie dobroty....
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku