Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 8.10. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša tradičné aj menej tradičné dezerty z nášho jesenného ovocia – jabĺk, sliviek a hrušiek.
V rubrike Majstri varešky predstaví svoje obľúbené jedlá šéfkuchár bistra Bienvenue Peter Varga. Rubrika Sezóna je o bordovom zdraví – červenej repe. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravil sous-chef košickej reštaurácie Slávia Andrej Syč východniarsku špecialitu – džatky.
Nezmeškajte recepty na skvelé jesenné dezerty v novom čísle magazínu Varecha.
Naučte sa pripraviť:
- Jednoduchý jablkový koláč
- Bezlepkové jablkové muffiny s mandľami a ovsenými vločkami
- Jablkové „crumble“ so zmrzlinou
- Slivkovú galetku
- Slivkový dezert s mascarpone
- Cisársky trhanec so slivkami
- Čokoládové tartaletky s hruškami
- Hruškovú panna cottu s karamelovou omáčkou
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 8. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku