Varecha 40/2013:
Francúzska kuchyňa

Pravda, 29. septembra 2013     3 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 4. októbra 2013 v denníku Pravda.


Vyskúšajte recepty na legendárne jedlá z krajiny galského kohúta, ktoré pripravil aj Peter Kulhány, šéfkuchár reštaurácie Bistro Smartfood v Banskej Bystrici a člen slovenského Gourmet klubu. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Francúzska kuchyňa v Pravde piatok 4. 10. 2013

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Levanduľové „crème brûlée“
- Kačacie „rilletes“ s cibuľovým kompótom
- Foie gras de canard na jablkovom ragú
- Misa „coq au vin“ – kohút na víne
- Šalát „ratatouille“
- Zaprávané teľacie „blanquette de veau“
- Fazuľový „cassoulet toulousain“
- Šampiňonovo-slaninkový „quiche lorraine“
- Vtáčie mlieko ( Eufs a la neige ) s čerstvými brusnicami
a ďalšie dobroty....


Zmeškali ste túto Varechu?


Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)


Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné


Týždenník Varecha na Facebooku

Páči sa vám časopis Varecha? Lajknite nás!



Internetová Varecha.sk na Facebooku

Páči sa vám internetová Varecha.sk? Lajknite nás!




Diskusia k článku







 



TOPlist