Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
vynikajúce jedlá na výnimočné príležitosti. Pripravil ich aj Martin
Korbelič, executive chef hotela Salamandra**** v Hodruši-Hámroch.
Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny za 350 eur.
Slávnostné stolovanie
v Pravde v piatok 29. 9. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Čokoládovú guľu s horúcim kokosovým krémom- Jemne zaúdené kačacie prsia s jablkovým pyré
- Grilovaného zubáča so zeleninou
- Panenku s krupotom a hríbovou omáčkou
- Jelení chrbát s paštrnákovým pyré
- Kurací šalát s horčicovo-medovým dipom
- Tvarohové knedličky s višňami
- Hruškovo-orechovú štrúdľu v pudingovom kréme
- Pirohy s dubákovou plnkou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku