Varecha 37/2017:
Prešporská hostina

Redakcia Varecha.sk, 10. septembra 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha vo štvrtok 14. septembra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov z prešporskej kuchyne. Pripravil ich aj Roman Martinkovič, šéfkuchár Hotela Devín**** v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Prešporská hostina
v Pravde vo štvrtok 14. 9. 2017


Naučte sa pripraviť:


- Zemiakové tašky s kačacou plnkou
- Kačaciu pečeň na pikantných marhuliach
- Plnené kuriatko so slaninkovými knedličkami
- V slaninke obaleného zubáča s kalerábovým velouté
- Teľací závitok na rezancoch a zelenine
- Marhuľové guľky s vínovou penou
- Omeletu s jabĺčkami a kompótom z lesných plodov
- Rebro s hlivovo-mrkvovou tarhoňou
- Teľací perkelt s opekanými haluškami
- Krém z dunajských rýb s tvarohovou knedličkou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku

haji
Toto číslo Magazínu Varecha se moc a moc povedlo. Mohu sice soudit jen z receptů přidáváných @redakcia ne net, ale jisto jistě vím, že je celé super. Krásná práce, Mistra i kolektivu! Děkuji za receptíky, hned bych z lákavé Prešporské hostiny ochutnala - všechno!






 



TOPlist