Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov
z prešporskej kuchyne. Pripravil ich aj Roman Martinkovič, šéfkuchár Hotela Devín**** v Bratislave. Nezabudnite tiež na
užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Prešporská hostina
v Pravde vo štvrtok 14. 9. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Zemiakové tašky s kačacou plnkou
- Kačaciu pečeň na pikantných marhuliach
- Plnené kuriatko so slaninkovými knedličkami
- V slaninke obaleného zubáča s kalerábovým velouté
- Teľací závitok na rezancoch a zelenine
- Marhuľové guľky s vínovou penou
- Omeletu s jabĺčkami a kompótom z lesných plodov
- Rebro s hlivovo-mrkvovou tarhoňou
- Teľací perkelt s opekanými haluškami
- Krém z dunajských rýb s tvarohovou knedličkou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku