Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 31. augusta k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na rôzne hydinové a rybacie dobroty. Nebudú chýbať nápady na
varenie a pečenie s broskyňami, ako sú zapečené kotlety s broskyňou,
broskyňový zákusok, grilované broskyne či koktail a džem. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu červenej papriky, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Mäsíčkový bufet
pripravil František Košuda, šéfkuchár Wellness hotela Patince****.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Marinovaného lososa s ryžovými rezancami- Poširovaného zubáča s hráškovou prílohou
- Na víne duseného králika s kelovým šalátom
- Kačacinku v pomarančovej omáčke
- Morčacie prsia v kokosovom mlieku
- Hydinové satay
- Prsičká so zeleninou a s estragónovou omáčkou
- Pohánku s koreňovou zeleninou a králičím stehnom
- Pikantnú polievku z kapra
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 31. augusta v denníku Pravda
Diskusia k článku