Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 24. augusta k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na dezerty z dovolenky. Nebudú chýbať nápady na
maškrty s čiernymi ríbezľami, ako je cheesecake, koláč, džem, sirup či sorbet. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu uhoriek, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Dezerty z dovolenky
pripravil Ján Halaj, kuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Francúzske pistáciové „eclaire“ s jahodami- Talianske „cannoli“ s ricottou a kandizovaným ovocím
- Turecký datľový koláč
- Mexické „churros“ s kokosovým krémom
- Španielsku pomarančovú tortu
- Thajské ryžové kocky s mangom
- Novozélandské „lemingtons“ s kivi
- Grécky jogurtový rez s figami
- Portugalské „pasteis de nata“ so žltým melónom
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 24. augusta v denníku Pravda
Diskusia k článku