Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 6. júla k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na dobroty k pivu. Nebudú chýbať tri nápady na
slané
pečivo k zlatistému moku, ako sú oškvarkovo-syrové pagáče, tyčinky z
lístkového cesta alebo bavorské praclíky. Vo Vareche
nájdete tiež sezónu rebarbory, užitočné tipy a triky a recepty od našich
čitateliek a čitateľov z varecha.sk. Jedlá k pivu pripravil Ivan Štefula, šéfkuchár penziónu
Formula v Trenčíne.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Zubáča v pivnom cestíčku s krevetovou omáčkou- V čiernom pive marinované rebrá s cibuľovými krúžkami
- Pikantné krídelká s čedarovým dipom
- Panenku v pivnej omáčke so zemiakovo-oškvarkovým závinom
- Krokety z plesňového syra s pivovo-hruškovým chutney
- Hruškovo-figový šalát s kuskusom a ovčím syrom
- Dánsku pivnú polievku
- Zapečený plnený zemiak v slaninke
- Jablkovo-orechový závin z pivného cesta
- Špekáčiky nakladané v svetlom pive
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 6. júla v denníku Pravda
Diskusia k článku