Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 18. mája k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na dobroty s bryndzou. Nebudú chýbať tri nápady na
steaky, ako je steak Diana, tuniakový steak v bylinkovej kruste či biftek
so zeleninou. Vo Vareche nájdete tiež sezónu pažítky, užitočné tipy a triky
a recepty od našich čitateliek a čitateľov z www.varecha.sk. Špargľové hody
pripravil Zoltán Baláž, šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v
Bratislave.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Bryndzovú nátierku s medvedím cesnakom a orieškami- Bryndzové maslo s pečenými paprikami
- Bryndzový krém s cibuľovým koláčikom
- Chrumkavé batôžky s bryndzovo-zemiakovou plnkou
- Bryndzovú panna cottu na oškvarkovom koliesku
- Zemiakovú štrúdľu s bryndzou a cibuľou
- Bryndzové gnudi
- V bryndzi zapekanú špargľu s hráškovými strukmi
- Bryndzový koláč s klobáskou
- Šľahanú bryndzu s chrumkavými zemiakovými šupkami
- a ďalšie dobroty
Poklady slovenskej kuchyne: bryndza
v Pravde v piatok 18. 5. 2018
Diskusia k článku