Varecha 20/2018:
Poklady slovenskej kuchyne

Redakcia Varecha.sk, 13. mája 2018     3 minúty čítania

Časopis Varecha s novými rubrikami a v novom šate nájdete v piatok 18. mája v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.

v piatok 18. mája k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na dobroty s bryndzou. Nebudú chýbať tri nápady na steaky, ako je steak Diana, tuniakový steak v bylinkovej kruste či biftek so zeleninou. Vo Vareche nájdete tiež sezónu pažítky, užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z www.varecha.sk. Špargľové hody pripravil Zoltán Baláž, šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave.

Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!

Naučte sa pripraviť:

- Bryndzovú nátierku s medvedím cesnakom a orieškami
- Bryndzové maslo s pečenými paprikami
- Bryndzový krém s cibuľovým koláčikom
- Chrumkavé batôžky s bryndzovo-zemiakovou plnkou
- Bryndzovú panna cottu na oškvarkovom koliesku
- Zemiakovú štrúdľu s bryndzou a cibuľou
- Bryndzové gnudi
- V bryndzi zapekanú špargľu s hráškovými strukmi
- Bryndzový koláč s klobáskou
- Šľahanú bryndzu s chrumkavými zemiakovými šupkami
- a ďalšie dobroty

Poklady slovenskej kuchyne: bryndza
v Pravde v piatok 18. 5. 2018

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist