Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 výborných
receptov na nezvyčajné prílohy k mäsovým dobrotám. Pripravil ich aj Andrej Zedníček,
šéfkuchár Roset Boutique Hotela v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady
do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Netradičné prílohy k mäsu
v Pravde v piatok 12. 1. 2018
Naučte sa pripraviť:
- Paštrnákové pyré a cibuľovú omáčku ku kačacine- Kašu „lentil dahl“ k jahňaciemu lýtku na zelenine
- Zemiakové šúľance so šípkovou omáčkou k sviečkovici
- Kuskus s cviklou k lososovému steaku
- Pyré z kukurice k morčaciemu steaku
- Prílohu z „edamame“ k hovädziemu steaku
- Hubového „kuba“ ku grilovanej panenke
- Pilaf z quinoy k prsičkám z perličky
- Cuketové carpaccio a wasabi pyré k tuniakovi
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku