Varecha 2/2018:
Netradičné prílohy k mäsu

Redakcia Varecha.sk, 7. januára 2018     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 12. januára v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 výborných receptov na nezvyčajné prílohy k mäsovým dobrotám. Pripravil ich aj Andrej Zedníček, šéfkuchár Roset Boutique Hotela v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Netradičné prílohy k mäsu
v Pravde v piatok 12. 1. 2018


Naučte sa pripraviť:

- Paštrnákové pyré a cibuľovú omáčku ku kačacine
- Kašu „lentil dahl“ k jahňaciemu lýtku na zelenine
- Zemiakové šúľance so šípkovou omáčkou k sviečkovici
- Kuskus s cviklou k lososovému steaku
- Pyré z kukurice k morčaciemu steaku
- Prílohu z „edamame“ k hovädziemu steaku
- Hubového „kuba“ ku grilovanej panenke
- Pilaf z quinoy k prsičkám z perličky
- Cuketové carpaccio a wasabi pyré k tuniakovi
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist