Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty. Magazín Varecha k vám
prichádza v piatok 23. apríla na 16-tich stranách. Hlavnú tému venujeme tentokrát sladkému
pokušeniu – čokoláde. Varecha vám ponúkne recepty na pochúťky z nej, ktoré nie je zložité
pripraviť a určite potešia každého milovníka delikátnych dezertov.
V rubrike Majstri varešky opäť navarí prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov
a šéfkuchár Metro Vojto Artz štyri zaujímavé variácie. Tiež nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk.
Na stránke
TV Varecha si prečítate rozhovor so speváčkou Martinou Schindlerovou, ktorá sa netají tým, že
je labužníčka a pre TV Varecha pripravila makový hrnčekový koláč.
Recepty na delikátne dezerty z čokolády pripravila Annamária Wurster-Nagy, šéfcukrárka
Castel Mierovo Pension & Restaurant v Mierove.
Naučte sa pripraviť:
- Čokoládovú tortu Pavlova- Truffle s pomarančovým likérom
- Čokoládovú panna cottu s čerstvými malinami a so šľahačkou
- Choco mousse
- Schwarzwaldskú tortu
- Čučoriedkový cheesecake s bielou čokoládou
- Čokoládové profiterolky
- Brownies so slaným karamelom a pekanovými orechami
- Marhuľovo-čokoládový tart
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 23. apríla v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku