Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky pre vašu domácnosť.
Už v piatok 6. apríla k vám príde ďalší nový
magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na výborné jedlá z klenotnice slovenskej kuchyne,
ktorým vládne cibuľa a cesnak. Nebudú chýbať tri nápady na rýchlu včeru,
ako sú špagety carbonara, zapečený karfiol so syrom alebo bravčové kotlety
s karotkou a hráškom. Vo Vareche nájdete tiež sezónu špargle, užitočné tipy
a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
V stálej rubrike Dnes varí... predstavíme originálne cibuľovo-cesnakové recepty od Mariána Hajtola, kuchára reštaurácie
Signature hotela Mercure Bratislava Centrum****.
Naučte sa pripraviť:
- Cibuľový koláč so slaninou a syrom- Cesnakovo-cibuľové lepníky z kysnutého cesta
- Gratinovaný pór s vyzretým syrom
- Filet z tresky so šalotkovou omáčkou
- Cibuľu s mäsovo-paprikovou plnkou
- Kapustové kofty s čatní z červenej cibule
- Domáce rezance s medvedím cesnakom
- Cviklové „carpaccio“ s nakladaným cesnakom
- Cibuľové fašírky s dipom z plesňového syra
- Zemiakové pirohy s cibuľovou plnkou
- a ďalšie dobroty
Poklady slovenskej kuchyne - cibuľa a cesnak
v Pravde v piatok 6. 4. 2018
Diskusia k článku