Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už v piatok 27. marca k vám príde ďalší nový magazín Varecha. Nájdete v ňom inovatívne recepty na dobroty zo Slovenska. Nebudú chýbať ani nápady na prípravu veľkonočnej šunky, ako je šunka s glazúrou, v chlebovom ceste, šťavnatá pečená či bourbonovo-pomarančová šunka. Vo Vareche nájdete aj sezónu medvedieho cesnaku a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Chute Slovenska pripravil Štefan Benďák, šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Pikantné šunkovo-syrové sušienky- Bažantie prsia s perníkovou knedličkou
- Pečené kozľa na fazuli a klobáske
- Pliecko v buchte s pečenou kapustou
- Oškvarkové placky
- Zapekanú mrveničku s čerešňami
- Šampiňóny s oškvarkovou zmesou
- Tortičku z pečených hrušiek s banánom
- Pečeného králika s tekvicovým prívarkom
- a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
v piatok 27. marca v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku