Príloha Varecha 8/2023:
Ryža vždy inak

Redakcia Varecha.sk, 23. februára 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie jedlá z ryže, aby chutili vždy inak, vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 24. februára.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť výborné jedlá z ryže z receptov z celého sveta. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na opekanú ryžu, tekvicové rizoto, či smažené ryžové guľôčky s gorgonzolou. Dozviete sa aj užitočné informácie o jednotlivých druhoch ryže, ako ich používať, pripravovať aj ochucovať.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na jedlá z ryže na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:


- Nasi goreng - opekaná ryža
- Tekvicové rizoto s gorgonzolou
- Smažené ryžové guľôčky s gorgonzolou
- Ryžový nákyp nielen pre športovcov
- Ryžové krokety s mrkvou
- Výborné rizoto
- Voňavý ryžový šalát s granátovým jablkom a so slaným syrom
- Paprikový pilaf

Prílohu Varecha nájdete v piatok 24. februára v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist