PRÍLOHA VARECHA 36/2024:
Palacinky alebo lievance? Obidvoje!

Varecha.sk, 5. septembra 2024     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na vynikajúce palacinky a lievance vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 6. septembra.

Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť palacinky a lievance na rôzne spôsoby a osladiť tak sebe aj blízkym začiatok septembra. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk napríklad na sladké lievance bez pridaného cukru, palacinky s arašidovým maslom a s javorovým sirupom či na palacinkovú tortu s tvarohom.

Dozviete sa aj, ako pripravujú tieto pochúťky v rozličných častiach sveta, ako sa robia napríklad francúzske crépes alebo americké pancakes.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na skvelé palacinky a lievance nájdete v prílohe Varecha


- Sladké lievance bez pridaného cukru
- Palacinky s arašidovým maslom a s javorovým sirupom
- Kefírové jablkové lievance s krupicou
- Palacinky s čučoriedkami
- Hrnčekový recept na jablkové lievance
- Palacinková torta s tvarohom
- Ananásové lievance
- Palacinky s hruškou v karameli
- Zapekané palacinky s tvarohom

Prílohu Varecha nájdete v piatok 6. septembra v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist