Príloha Varecha 33/2023:
Štrúdle a záviny, ktoré zasýtia

Redakcia Varecha.sk, 17. augusta 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie slané štrúdle a záviny vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 18. augusta.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť slané štrúdle a záviny, ktoré sú chutné aj sýte. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na slanú rýchlu dobrotku, lososovú štrúdľu so špenátom či slanú štrúdľu pre milovníkov obložených chlebíčkov. Dozviete sa aj, aké plnky sú najlepšie, aj recepty na rôzne dipy a omáčky, ktoré sa k štrúdľam hodia.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na sýte a chutné slané štrudle a záviny nájdete v prílohe Varecha


- Slaná štrúdľa pre milovníkov obložených chlebíčkov
- Slaná štrúdľa s hubami
- Lososová štrúdľa so špenátom
- Štrúdľa na slano
- Slaná rýchla dobrotka
- Börek
- Údený losos s glazovanou mrkvou a pórom v lístkovom ceste
- Kapustová štrúdľa so slaninou

Prílohu Varecha nájdete v piatok 18. augusta v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist