Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť lahodné dezerty a koláče s broskyňami. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na broskyňovo-slivkový koláč, pečené plnené broskyne či na obrátený broskyňový koláč. Dozviete sa aj zaujímavostio tomto všestrannom ovocí, aj ako využiť jednotlivé druhy v kuchyni a aké sú rozdiely medzi nimi.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.
Tieto recepty na lahodné dezerty a koláče s broskyňami nájdete v prílohe Varecha
- Broskyňovo-slivkový koláč
- Pečené plnené broskyne
- Obrátený broskyňový koláč
- Broskyňový koláč s pudingom
- Ovocný koláč
- Babičkin broskyňový koláč
- Krehký tvarohový koláč s broskyňami
- Broskyňové clafoutis
Prílohu Varecha nájdete v piatok 11. augusta v denníku Pravda.
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku