Príloha Varecha 32/2023:
Lahodné broskyňové koláče

Redakcia Varecha.sk, 10. augusta 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie broskyňové koláče a dezerty vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 11. augusta.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť lahodné dezerty a koláče s broskyňami. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na broskyňovo-slivkový koláč, pečené plnené broskyne či na obrátený broskyňový koláč. Dozviete sa aj zaujímavostio tomto všestrannom ovocí, aj ako využiť jednotlivé druhy v kuchyni a aké sú rozdiely medzi nimi.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na lahodné dezerty a koláče s broskyňami nájdete v prílohe Varecha


- Broskyňovo-slivkový koláč
- Pečené plnené broskyne
- Obrátený broskyňový koláč
- Broskyňový koláč s pudingom
- Ovocný koláč
- Babičkin broskyňový koláč
- Krehký tvarohový koláč s broskyňami
- Broskyňové clafoutis

Prílohu Varecha nájdete v piatok 11. augusta v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist