Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 25 skvelých receptov, rád a tipov a tiež zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 5. 8. V hlavnej téme prináša delikatesy na nedeľu.
V tipoch na víkend nájdete recepty na jedlá, ktoré pripravili v Castel Pension & Restaurant v Mierove. Rubrika Sezóna je venovaná skvelej letnej zelenine - zelenej strukovej fazuľke.
Nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne ani tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj inšpirácie z nového mesačníka Varecha a recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu Varecha.sk. V TV Varecha pripravil cestovateľ, poľovník Jozef Jankov pečené srnčie stehno na čiernom pive.
Delikatesy na nedeľu pripravil Peter Dian, šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v The Grand Vígľaš.
Naučte sa pripraviť:
- Kuracie ramienko na špenátových pappardelle s píniovými orieškami a parmezánom
- Demikát
- Ľahký listový šalát s cícerom a s reďkovkou podávaný s kuracími kúskami a avokádovým dipom
- Srnčí chrbát na ríbezliach s karfiolovým pyré
- Minitortičky s ovocím
Prílohu Varecha nájdete v piatok 5. augusta v denníku Pravda.
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku