Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 25 skvelých receptov, rád a tipov a tiež zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 10. 6. V hlavnej téme prináša recepty na hodovanie v cisárskom štýle.
V rubrike Majstri varešky nájdete tri skvelé recepty na nedeľné dezerty, ktoré pripravili v pezinskej koláčikovni Marlotka. Rubrika Sezóna sa venuje jarnej zelenine – kalerábu a nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj inšpirácie z nového mesačníka Varecha a recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu Varecha.sk. V TV Varecha pripravila módna návrhárka Zuzana Haková, ktorá je rada kreatívna aj v kuchyni zelerovú polievku so syrovými krekrami.
Recepty na cisárske hodovanie sme vybrali z výstavy o stolovaní a jedení na habsburskom dvore v rakúskych zámkoch Schloss Hof a Niederweiden.
Naučte sa pripraviť:
- Habsburskú polievku- Zubáča na slávnostný spôsob
- Rumpsteak podľa kniežaťa Auersperga
- Esterházyho roštenku
- Radeczkého tortu
Prílohu Varecha nájdete v piatok 10. júna v denníku Pravda.
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku