Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 25 skvelých receptov, rád a tipov a tiež zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza 27.5. V hlavnej téme prináša recepty na to, ako z „bežného“ jedla urobiť radosť na tanieri.
V tipoch na víkend nájdete recepty na skvelé slané koláče a rubrika Sezóna je venovaná hviezde medzi šalátmi – rukole. V rubrike Vyznáte vás zoznámime s jedným z aktuálnych trendov stravovania, ktorý je vo svete známy pod názvom low carb.
Nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka. Vo Vareche nájdete aj inšpirácie z nového mesačníka Varecha a recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Víťazka súťaže o najkrajšiu tortu Slovenska Eva Kolláriková, ktorá však rada nielen pečie, ale aj varí, pripravila v TV Varecha gnocchi s bryndzovo-špenátovou omáčkou a kuracím mäsom.
Recepty na jedlá, z ktorých budete mať radosť, pripravil Marián Čapák, šéfkuchár reštaurácie a pivárne Astoria v Piešťanoch.
Naučte sa pripraviť:
- Kukuričný krém s jemne pikantnou panko strúhankou- Mäsové guľky s avokádovým šalátom
- Jahňacie stehno so špargľou a s tlačenými zemiakmi s bryndzou
- Paradajkové carpaccio s mozzarellovou panna cottou
- Špízy z kuracej pečene s cidrovou omáčkou
Prílohu Varecha nájdete v piatok 27. mája v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku