Príloha Varecha 17/2022:
Taliansko na tanieri

Redakcia Varecha.sk, 28. apríla 2022     3 minúty čítania

Ďalšie číslo prílohy Varecha nájdete v piatok 29. apríla v denníku Pravda.



Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Príloha Varecha k vám prichádza v piatok 29. 4. v denníku Pravda. V hlavnej téme prináša recepty na jedlá, ktoré predstavujú Taliansko v jeho najchutnejšej podobe.

V rubrike Majstri varešky pridá svoje štyri obľúbené jarné recepty Miroslav Zamiška, executive chef Grand Hotela Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese.

V rubrike Vyznáte sa sa Varecha venuje téme ryby v detskej strave. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.

Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu Varecha.sk. V TV Varecha pripravila raperka Aless svoje vegetariánske karí.

Originálne recepty z Apeninského polostrova pripravil Alfonso Maggiore, majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Basilicó - Račianska v Bratislave.



Naučte sa pripraviť:

- Taliansku paradajkovú polievku
- Lasagne alla Bolognese
- Domácu neapolskú pizzu
- Trojfarebnú focacciu
- Originálne talianske tiramisu

Prílohu Varecha nájdete v piatok 29. apríla v denníku Pravda

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy



* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist