Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Príloha Varecha k vám prichádza v piatok 29. 4. v denníku Pravda. V hlavnej téme prináša recepty na jedlá, ktoré predstavujú Taliansko v jeho najchutnejšej podobe.
V rubrike Majstri varešky pridá svoje štyri obľúbené jarné recepty Miroslav Zamiška, executive chef Grand Hotela Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese.
V rubrike Vyznáte sa sa Varecha venuje téme ryby v detskej strave. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu Varecha.sk. V TV Varecha pripravila raperka Aless svoje vegetariánske karí.
Originálne recepty z Apeninského polostrova pripravil Alfonso Maggiore, majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Basilicó - Račianska v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Taliansku paradajkovú polievku- Lasagne alla Bolognese
- Domácu neapolskú pizzu
- Trojfarebnú focacciu
- Originálne talianske tiramisu
Prílohu Varecha nájdete v piatok 29. apríla v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku