Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Príloha Varecha k vám prichádza 22. 4. na 16-tich stranách. V hlavnej téme prináša recepty na jedlá, ktoré znamenajú jar a sú typické pre jej začiatok.
V rubrike Majstri varešky pridá svoje tri obľúbené recepty na jahňacinu a kozľacinu Jardo Žídek, šéfkuchár reštaurácie Riverbank v Bratislave. Rubrika Sezóna sa venuje zelenej špargli a receptom z nej. Ďalšie tipy na varenie sú inšpiráciou z druhého čísla mesačníka Varecha, ktorý je práve v stánkoch.
Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha pripravil vegán a hudobník Ivan Kubán svoju verziu Buddhovej misky.
Jarné recepty s medvedím cesnakom a so špargľou pripravili Marek Bielčík a Karol Batrla z reštaurácie Brasserie La Marine v Bratislave.
Naučte sa pripraviť:
- Plnené ravioly s ricottou s medvedím cesnakom a krémovou omáčkou- Gratinované jahňacie kotlety so zemiakovým gratinom a s krémovým medvedím cesnakom
- Krém z medvedieho cesnaku s créme fraîche
- Miešaný šalát s pečenou zeleninou, s pestom z medvedieho cesnaku a s hovädzou roštenkou
- Maslovú bielu špargľa s holandskou omáčkou, prosciuttom a chrumkavou kukuričnou posýpkou
Prílohu Varecha nájdete v piatok 22. apríla v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku