Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé jedlá z bravčovej panenky, jedného z najobľúbenejších druhov mäsa. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na bravčovú panenku s dijonskou omáčkou a kuskusom, na bravčové medailóniky Orly či na panenku sous vide s rozmarínom na tmavom pive a tiež ďalšie tipy na jej prípravu a vhodné prílohy.
Okrem toho vo Vareche nájdete aj inšpirácie na víkendové pečenie – na chutné rolády. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.
Tieto recepty z bravčovej panenky na vás čakajú v prílohe Varecha:
- Bravčová panenka s dijonskou omáčkou a kuskusom
- Bravčové medailóniky Orly
- Panenka sous vide s rozmarínom na tmavom pive
- Bravčová panenka zapečená v ochutenej zemiakovej kaši
- Pomaly pečená panenka s rakytníkom a čerstvými brusnicami
- Panenka na spôsob „číny“
- Bravčová panenka na zelenom korení s tymianom
- Bravčová panenka v slanine s jablkami a so syrom
Prílohu Varecha nájdete v piatok 14. apríla v denníku Pravda.
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku