Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť obľúbené tradičné jedlá a dezerty podľa receptov šéfkuchára a cukrárky Marcela Ihnačáka a Veroniky Bušovej, ktoré zvládne aj menej skúsený kuchár, ale neurazia ani majstra kuchyne.
Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na ryžový nákyp s broskyňami, kotlíkový guláš či na karamelové veterníky. Dozviete sa aj užitočné tipy a triky, napríklad čo robiť, aby veterníky nespľasli, či aké mäso je najlepšie na guláš.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.
Na 8 stranách v nej nájdete recepty napríklad na ryžový nákyp s broskyňami, kotlíkový guláš či na karamelové veterníky. Dozviete sa aj užitočné tipy a triky, napríklad čo robiť, aby veterníky nespľasli, či aké mäso je najlepšie na guláš.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.
Tieto recepty na obľúbené tradičné jedlá a dezerty nájdete v prílohe Varecha
- Ryžový nákyp s broskyňami
- Kotlíkový guláš
- Karamelové veterníky
- Hovädzí stroganov
- Parížske rožky
- Bryndzové halušky s cibuľkou a slaninou
- Grilážky
- Halušky s kyslou kapustou a so slaninou
- Medový krémeš
Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 31. októbra v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku