
Dezerty:
Minisrdiečka zo zvyškov korpusu
A ešte jednu maškrtu som skúsila zo zvyškov korpusu z red velvet tortičiek. Je to vlastne mini verzia nepečených nanukov.

Sladký obed:
11 receptov na zapekané palacinky, plnené dokonca aj na spôsob štedráka
Máte doma maškrtné jazýčky, ktoré by palacinky jedli aj každý deň? Ponúknite im pre zmenu plnené palacinky zapečené v rúre.

Oslie mlieko:
Poklad z prírody alebo módny výstrelok?
Oslie mlieko si získava čoraz väčšiu pozornosť ako jedno z najvzácnejších a najvýživnejších druhov mlieka na svete.

Kým príde pôst:
13 tipov, čo variť posledný fašiangový týždeň
Špecialitky z dobrého mäsa, oškvarkov, klobás či jaterníc, ale aj šišky a fánky. Vychutnajte si záver fašiangov plnými dúškami, pôst je za dverami...