Škola varenia

prazdny

Avokádová majonéza

Škola varenia

Netreba vajíčka ani mlieko a ani veľké množstvo oleja na to, aby ste si k pečeným...

prazdny

Rýchle nakladané reďkovky

Škola varenia

Z chrumkavej jarnej zeleniny sa dá jednoducho pripraviť veľmi chutná sladkokyslá príloha napríklad k mäsku....

prazdny

Vlašský šalát

Škola varenia

Obľúbený a na prípravu jednoduchý šalát si nemusíte len kúpiť v tégliku v obchode. Náš domáci...

prazdny

Dresing Tisíc ostrovov

Škola varenia

Obľúbený dresing je ako stvorený na dochutenie zeleninového, zemiakového či vajíčkového šalátu, ale výborne sa hodí aj na sendviče a k toastom....

prazdny

Rýchla cesnačka

Škola varenia

Keď treba rýchlo nachystať pár porcií teplej polievky, naša cesnačka sa bude skvelo hodiť. Doplňte...

prazdny

Krupicové halušky do polievky

Škola varenia

Nadýchané ako obláčik, jemné a lahodné - také veľké halušky by mali plávať v polievke ako...

prazdny

Zapekané zemiaky – gratin

Škola varenia

Sú to vlastne najjednoduchšie francúzske zemiaky, ktoré sa podávajú ako príloha. Plátky zemiačikov, dobre...

prazdny

Jednoduchá vaječná omeleta

Škola varenia

K perfektným a obľúbeným raňajkám jednoznačne patria vajíčka na rôzne spôsoby. Naša jednoduchá základná omeleta je...

prazdny

Domáci parížsky šalát

Škola varenia

Na raňajky, na sviatočný stôl pre hostí alebo len tak ako chuťovka, domáci parížsky šalát je celkom jednoduchý na prípravu ale zato lahodný a sýty....

prazdny

Domáca tatárska omáčka

Škola varenia

Chutná príloha k pečeným aj vyprážaným jedlám, to je fajnová „tatarka“. Nájdite si čas a...

prazdny

Vianočný džem

Škola varenia

Vynikajúci a rýchlo pripravený džem vonia aj chutí ako varené vínko. Môžete ho pripraviť ako sladký...

prazdny

Domáci perníkový likér

Škola varenia

Keď sa zvianočnieva, tak si radi doprajeme vianočné vône a chute. Perníkové korenie, škorica,...

prazdny

Cisársky trhanec s hrozienkami

Škola varenia

Toto vynikajúce múčne jedlo si s nami pripravíte raz dva. Určite bude chutiť aj tým najrozmaznanejším...

prazdny

Jednoduchý zemiakový šalát bez majonézy

Škola varenia

Výborná príloha k pečenému aj vyprážanému mäsku či zelenine. Na tento jednoduchý zemiakový šalát potrebujete len...

prazdny

Pošírované vajce

Škola varenia

Pošírované alebo aj takzvané stratené vajce, je skvelé na raňajky na chlebík či pečivo, ale...

prazdny

Zemiakové lokše

Škola varenia

Perfektná príloha k pečenej kačke alebo husi, výborná na plnenie restovanou pečeňou, ale aj na sladko s makom či lekvárom....

prazdny

Restovaná chrumkavá cibuľka

Škola varenia

Je stvorená na posypanie šalátov, polievok, do burgerov aj k pečenému či dusenému mäsu...

prazdny

Dusená hlávková kapusta k pečenému mäsku a knedliam

Škola varenia

Jednoduchá chutná príloha, bez ktorej si nevieme predstaviť pečené mäso a knedle. Našu obľúbenú dusenú...

prazdny

Rýchle placky k polievke

Škola varenia

Naše rýchle placky nachystáte raz dva a perfektne sa budú hodiť k polievkam od výmyslu sveta, ...

prazdny

Rýchly domáci kečup

Škola varenia

V sezóne čerstvých paradajok je ideálne využiť ich naplno. Aj na tento náš rýchly domáci kečup,...

prazdny

Jednoduché domáce lečo

Škola varenia

V sezóne paprík a paradajok si určite nenechajte ujsť šťavnaté lahodné lečo. Chutí výborne samotné, ...

prazdny

Tvarohové knedličky so strúhankou

Škola varenia

Práve teraz je ten najlepší čas na vychutnávanie sladkých obedov u mamky či babičky a preto pre...

prazdny

Paradajková omáčka na cestoviny

Škola varenia

V lete sú paradajkové jedlá veľmi obľúbené a v omáčke na cestoviny skvelo vynikne ich chuť....

prazdny

Rýchly a jednoduchý marhuľový džem

Škola varenia

Keď sa zima opýta, čo sme robili v lete, tak sa jednoznačne budeme mať čím...

prazdny

Tzatziki - uhorkový šalát s jogurtom

Škola varenia

Výborný šalát, ktorý je ideálny počas celého leta. Tzatziki využijete na každej grilovačke či opekačke...

prazdny

Domáca zeleninová pasta

Škola varenia

Namiesto klasickej bujónovej kocky alebo rôznych práškových ochucovadiel môžeme mať doma v chladničke výbornú zeleninovú zmes, ktorou sa dajú dochutiť polievky a omáčky....

prazdny 01:00

Jemný cícerový hummus

Škola varenia

Vynikajúci krémový dip z cícera je skvelou lahôdkou ku všetkým druhom chlebových placiek, alebo aj ako...

prazdny 00:58

Domáce bylinkové maslo

Škola varenia

Lahodné domáce bylinkové maslo sa fantasticky hodí na hrianku, pečivo, grilované mäsko, zeleninu aj na pečené či varené zemiaky....

prazdny 01:02

Čerstvé bazalkové pesto

Škola varenia

Voňavé bazalkové lístky sú ideálne na prípravu domáceho pesta na cestoviny....

prazdny 00:59

Šalátový dresing vinaigrette

Škola varenia

Jemný kyslastý dresing úžasne pozdvihne chuť každého zeleninového šalátu. Ak ste ho doteraz nerobievali, tak...

prazdny 01:01

Výborná domáca mliečna ryža

Škola varenia

Pochúťka od mamky či babičky, spomienka na detstvo... Pripraviť si fajnovú sladkú mliečnu ryžu bude...

prazdny 00:52

Rýchla holandská omáčka

Škola varenia

Tradičná holandská omáčka sa musí šľahať nad parou a treba sa jej naozaj venovať, aby sa...

prazdny 01:20

Ako uvariť bielu a zelenú špargľu

Škola varenia

Stonky bielej či zelenej špargle sú veľmi chutné aj zdravé. Je dobré variť ich v správne...

prazdny 01:25

Jemné zemiakové knedle

Škola varenia

Vynikajúca a pritom celkom jednoduchá príloha k pečenému mäsku, prívarkom alebo omáčkam.

prazdny 01:09

Lahodná vanilková omáčka

Škola varenia

Pre maškrtníkov, ktorí obľubujú lievance, vafle či dukátové buchtičky, je táto omáčka nenahraditeľná...

prazdny 01:40

Talianske krémové rizoto

Škola varenia

Je krémové a veľmi lahodné aj vďaka špeciálnemu druhu ryže, ktorá má veľa škrobu....