JE DOKONALY...
Postup
-
1
Maslo s cukrom vymiesame do peny a postupne vmiesame vajcovy liker.
- 2
Na dno tortovej formy dame vrstvu piskot namacanym v sirupe,obložime nakrajanymi jahodami a potrieme kremom.
- 3
Postup opakujeme pokial mame suroviny.
- 4
Vrch tiramisu potrieme kremom a ozdobime jahodami. BONA PETTY.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@silonka si určite šikovné mladé dievča, ktoré sa učí variť a ako vidím aj celkom múdre dievča, pretože si dala tiramisu do úvodzoviek, tým si dala jasne najavo, že je to akože tiramisu to by hádam mohlo stačiť.... na druhej strane vôbec nechápem prečo tak strašne lipnete na tomto pomenovaní (viď množstvo receptov na Vareche) to nemáme dosť pekných slovenských slov ktorými by sa dal pomenovať takýto dezert? a bol by pokoj :-)
Ja piškóty namáčam do silnej kávy , možno budem v sirupe , jahody to spestria , nič na tom , zmena je život:-)