Toto predjedlo robím veľmi rada, lebo každému chutí. Najčastejšie ho robím pri rodinných oslavách a hlavne na polievací pondelok oblievačom chutí lepšie ako šunka
50 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Všetky prísady nakrájame na drobné kúsky. Do 1 dcl studenéj vody damé napučať 3 PL kopcovité želatínu. V 1,5 dcl vody uvaríme 1 kocku bujónu. Necháme vychladnúť zmiešame so želatínou, miešať kým sa nerozpustí.
- 2
Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame. Srnčí chrbát vyložíme fóliou, vylejeme celú masu. Dáme stuhnúť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu