Studené predjedlo

olinka12 - fotkaolinka12, 8. februára 2010

Toto predjedlo robím veľmi rada, lebo každému chutí. Najčastejšie ho robím pri rodinných oslavách a hlavne na polievací pondelok oblievačom chutí lepšie ako šunka

50 minút
príprava

Suroviny

250
4 ks
1 ks
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky prísady nakrájame na drobné kúsky. Do 1 dcl studenéj vody damé napučať 3 PL kopcovité želatínu. V 1,5 dcl vody uvaríme 1 kocku bujónu. Necháme vychladnúť zmiešame so želatínou, miešať kým sa nerozpustí.

  2. 2

    Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame. Srnčí chrbát vyložíme fóliou, vylejeme celú masu. Dáme stuhnúť do chladničky.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: