Foto: angiek
Žlté maliny nám dozrievajú a už ich nestačím jesť čerstvé tak prečo nespraviť napr. mufiny...Možete kľudne zameniť za červené alebo hocijaké iné sezónne ovocie. Zobraziť celý popisŽlté maliny nám dozrievajú a už ich nestačím jesť čerstvé tak prečo nespraviť napr. mufiny...Možete kľudne zameniť za červené alebo hocijaké iné sezónne ovocie. Škoda, že vrch trocha nepraskol, ale chutné sú aj tak.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Postup je celkom rýchly, všetko okrem malín dáme do misy a zmiešame, mlieko prilievajte postupne, kým vznikne vláčne cesto. Pripravíme si mufinovú formu na plech, vyložíme papierovými košíčkami na mafiny a začneme po lyžiciach dávat cesto, do každého trocha, potom dame pár malín a znova dopĺňame košíčky do 3/4. Mne sa podarilo trocha viac, nechcela som, aby mi zvýšilo cesto.
-
2
Keď máme košíčky naplnené, na vrch dáme ďalšie maliny. A hotovo. Dáme piecť.
@kakao kludne sa da zamenit za iny olej ak ti nepasuje