Sorbet z marasky s červeným vínom
Marián Breznický
šéfkuchár hotela Patriot v Skalici, 25. augusta 2013
šéfkuchár hotela Patriot v Skalici, 25. augusta 2013
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
3 (chladenie) minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cukor a vodu uvaríme, primiešame čerešne a bazový sirup. Necháme vychladnúť a vymiešame v stroji na zmrzlinu. Ak nemáme stroj, dáme sorbet do mrazničky a po hodine ho premiešame, po ďalšej ešte raz.
- 2
Do pohára dáme porciu sorbetu a zalejeme vínom. Ozdobíme čerešňou a lístkami medovky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu