Foto: guzmania
Skvelý a jednoduchý recept ktorý zvládnu aj začínajúci kuchári a ktorý je skvelou bodkou za nedeľným obedom.
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravenú formu obalíme alobalom. Na dno poukladáme piškóty, ktoré sme si namočili v káve. Potrieme zmesou, ktorú sme si pripravili z kyslej smotany, jemného tvarohu a vanilkového cukru. Na vrch poukladáme ovocný kompót ( ja som použila broskyne) a postup opakujeme až kým nenaplníme celu formu. Na vrchu by mali byť piškóty, ktoré sme do kávy nemočili. Vrch prikryjeme alobalom a zaťažíme tanierom. Dáme cez noc do chladničky. Na druhý deň potrieme zvyšnou smotanovo- tvarohovou zmesou, posypeme grankom a ozdobíme ovocím.
Diskusia k receptu