Jablková žemľovka

maxxik - fotkamaxxik, 12. apríla 2011

mnamka mojich papkacou mam ho z jedneho casopisu ale ja som ho vylepsila!

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

dorisa
Dneska som varila, teda, piekla, ale len s jablkami. Daj si kontrolu pravopisu, nech je to recept bez chyby. Lebo mi vlasy dupkom vstávajú,keď to vidím.
marta23
Nekritizujte lebo hneď budete obesení alebo na pranieri. Tu treba len chváliť, že je to pekne odfotené, dobrý recept, chutné, senzačné. Dobrými kuchármi môžu byť ľudia, ktorí neovládajú pravopis. Kontrolu pravopisu môžu mať na Vareche zapnutú aj tí, ktorí žijú v cudzine.
astheart
Taky jsem měla ten pocit, že tvrdé Y bylo zrušeno.... lol Recept fajn, pekla jsem ji před 2 dny.
zinnajdha
...recept je fajn, lebo aj ja taký zvyknem robiť.
Ale predsa len : možno Y zrušia a pani Maxxik je jasnovidka, nielen dobrá kuchárka. Veď Slovenčina je živý jazyk, vyvíja sa.
evanaaa
Pravdou je, že je toto o varení, ale nemalo by sa stávať, že v jednom texte je plno chýb a hrubiek, nie je to dobrá vizita, nehovorím o preklepoch, toto ale nie je ten prípad. Ono sa to zle číta a kritizovať nechceme stále. Ja som včera recept pozerala a komentáre ešte neboli, čakala som, kto si to všimne,či niečo spomenie, že potom sa pridám,hehe.
Žemlovky mám rada, tvarohové aj ovocné a takáto sa mi páči, len ja cukor a vajíčka zamiešam do mlieka a potom namočím pečivo. Mám rada aj sneh na vrchu, ale ani tá čokoláda so šľahačkou nie je zlá, beriem.
maxxik
dakujeme za povbudzenie!ja som madarka ok beriem ze tam boli chybi ale asi to bi nemalo bit podstatne mislela som ze su tu mili ludia sktorimi si vimenim recepty no sklamala som sa!dakujem
martamm
maxxik, nebud sklamana, mas tam sice chyby, ale co na tom, ocenujem Tvoj cas, ktory si venovala zverejneniu receptu, ktory nas zaujal.
tetrisss
Pocuj, neurazaj sa predsa, ja si myslim, ze sme sa celkom dobre zabavili a nikto ti nenadava, ved je to mile.
annahanach
:o) hlavná vec je, že tomu rozumieme, nech tam je akékoľvek i, maxxik, takže hlavu hore, nahod úsmev a pridaj nový recept. Varecha je o varení, pečení. :o)
bejaja
@maxxik nebuď sklamaná a urazená, tí, ktorí Ti napísali o pravopise, to nemysleli v zlom, veď aj z nás - hociktorej sa stane, že sa pomýlime a napíšeme niečo chybne. Treba to zobrať s humorom!Na vareche sú prihlásení milí varecháči a ochotní sa s Tebou podeliť o skúsenosti a recepty.Tak vitaj medzi nami na vareche!... a hlavičku hore, nech ťa to neodradí,radšej sa usmej a pomysli si, že slniečko svieti každý deň..:))
dorisa
@maxxik , nebud sklamaná, ja som ti len radila, aby si si dala kontrolu pravopisu do počítača. Ja som neutočila, prepáč, jasne, aj ja sa teším na tvoje receptíky. Mne tiež hocikto hocičo napíše,aj ked nie o pravopise, a neuražam sa, ako aj ostatní. Tak hlavku hore a ideme do varenia.
kata50
@maxxik , tak neskoro som otvorila recept - už tu nie je nič, iba táto diskusia. Prosím vráť ho naspäť a kľudne napíš tak ako vieš. Však my si s tým už poradíme. Je tu zaregistrovaných 246 ľudí, vieš si predstaviť, že by si chcela každému vyhovieť ? To sa nedá a tak ostaň sama sebou. Teším sa na tvoje ďalšie recepty. Pekný deň. :-))
toshiba
ani mne sa nedá otvoriť recept..... hmmm :-( škodaa...ja by som chcela žemľovku urobiť (teda aspoň recept uložiť /ZATIAĽ/, pretože v našej partii žemľovka znamená, že bude bábätko)
takže kašli na pravopis...budem rozumieť...určite
sonal
aj ja marne hladam recept...nevelmi pozeram na pravopis, ked sem pisem ...
sasenka43
Pripájam sa ku kate50 a žiadny recept tu už nebol, len diskusia. maxxik, prosíme o zverejnenie receptu ešte raz, budem vďačná. Za tie chyby sa ospravedlňujem aj ja, nech si každý skontroluje ako ovládajú slovenčinu ich deti a bude prekvapený
lucylee
toto je už druhý prípad, čo ja viem, čo autor receptu stiahol recept po kritike gramatiky
waocipa
ja som polka a tak isto nie poznam pravopis a si myslim ze toto je o vareni a ako napisala SASENKA43 nech si kazdy skontroluje svoju slovencinu a prajem vsetkim co ovladaju pravopis krasny den a tym co ho nie ovladaju esce krajsi
korbacik
... aj ja som robila z vianočky - svetlo - kakaovej, bolo to ešte lepšie ako rožky, aj krajšie. Ale to som písala do receptu - Banánová žemľovka, aj tá je dobrá.
A jasné, že aj táto:)
korbacik
...maxxik, nevzdávaj to, píš, píš a ešte raz píš. Tvoje recepty sa naučíme čítať aj s " i " , aj keď v Tvojom veku to ešte nie je taká hrôza - každý deň malý diktátik, sleduj viac slovenskej TV alebo čítaj aj slov. knihy, časopisy a uvidíš, aká bude z Teba macherka. Je to ťažké, keď vyrastáš v prostredí, kde nepočuješ nič iné len svoj rodný jazyk, ale nikdy nie je pozde začať sa učiť aj niečo nové. A v Tvojom prípade je slovenčina cudzí jazyk. Poznám veľa ľudí, ktorí neovládajú slovenčinu, síce mi to trhá uši, ale mám ich aj napriek tomu rada. Takže - neklesaj na duchu, precvičuj, ale hlavne sa na nás nehnevaj.
P. S. Usmej sa :)))))
angela64
ani ja som si nestihla prečítať recept, už len koment...
meryfri
ani mne sa neda otvoriť...ak je to kvôli gramatike tak sa nad tým nezamýšľajme a píšme ako počujeme... a nekritizujme...hlavne aby nam to chutilo
drquinova2
Nemôžem posúdiť, už je recept a suroviny asi vymazané- ha,ha pre ten pravopis asi.
elka
prosim vloz ten recept este raz, prave som ho chcela urobit mojim vnuckam, myslim si ze je podobny mojmu. A z toho co sa smeju pre Tvoj
pravopis si nic nerob, lebo oni robia ine chyby. Ja som slovenka zijuca v Kanade a tu su nie ani dlzne ani makcene, teraz sa mozu smiat aj so mna a budeme dve
majka231
dnes som si chcela vyskusat novy recept na zemlovku skoda ze som tu uz recept nenasla...podla mna by ste tu nemali kritizovat gramatiku toto je o receptoch a nie o gramatike. elka ja tiez ked pisem tak dlzne a makcene nepouzivamm lebo sa mi lepsie pise.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia