Chcete mať farebnú čokoládu na zdobenie mafiniek,zákuskov alebo pohárov? Jednoduché.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Máte na to dve možnosti. I.variant- do rozpustenej bielej čokolády pridáme trošku potravinárskeho farbiva /zelené,žlté,červené a.p./ Rozmiešame a nalejeme do mikroténového vrecka, odstrihneme kúsok z rožka podľa toho akú hrúbku zdobenia potrebujeme. Zdobenie na zákusky, tortu, mafinky a.p. je na svete.
- 2
II.variant-stačí do rozpustenej bielej čokolády pridať trošku farebného pudingu /jahodový, malinový,vanilkový/ podľa toho akú farbu čokolády potrebujeme
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu