Bublanina

dogagador - fotkadogagador, 18. júna 2012
Bublanina
Foto: dogagador

recept od mojej krstnej

10 minút
príprava
30 + minút
na 150-170 °C

Suroviny

400 g
400 g
8 ks
1 PL
250 g
8 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    cukor, zltky, maslo vymiesat, pridat 8 lyzic mlieka, premiesat

    Bublanina - obrázok 1
  2. 2

    pridat na 3-4x sneh z 8 vajec

    Bublanina - obrázok 2
  3. 3

    a muku s kypriacim praskom ( ja davam cely balicek )

    Bublanina - obrázok 3
  4. 4

    a cesto vyliat na vymasteny a mukou vysypany plech

    Bublanina - obrázok 4
  5. 5

    rozotriet rovnomerne a poukladat ovocie ( cerstve, alebo odkvapkane zavarane ) - namocene v cukre

    Bublanina - obrázok 5
  6. 6

    dat piect na 150-170 st C asi na 30 minut, mozno dlhsie, az kym nedostane peknu farbu

    Bublanina - obrázok 6
  7. 7

    este horuce poprasit cukrom, nechat vychladnut

    Bublanina - obrázok 7
  8. 8

    a moze prist aj pan kral a bude spokojny

Diskusia k receptu

9 komentárov k receptu
Jej ako som to len mohla prehliadnúť a ja som zháňala recept na dobrú bublaninu. Už ju mám aj uloženú vyzerá naozaj tak ako bublanina má vyzerať a určite tak aj chutí. Ďakujem za receptík.

Pridaj komentár k receptu: