« Apríl |
Máj 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Toto oceníte: 12 praktických rád skúsenej cukrárky, ako urobiť perfektný piškótový korpus na roládu
Vďaka týmto tipom od profesionálky Petry Hübler sa vám biskvit určite podarí.
Na večeru aj k telke: 12 tipov, čo si urobiť, keď máte chuť na niečo malé, ale výdatné
Chcelo by to niečo pod zub? Ak nemáte náladu púšťať sa do zložitého varenia, tieto sýte chuťovky vás uspokoja.
Stuhne, nestuhne: Je pre vás práca so želatínou lotériou? Vyhnite sa týmto chybám a pôjde to ako po masle
Na osviežujúcu želé vrstvu na zákusok či na spevnenie krému do torty želatína dobre poslúži.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: