« Apríl |
Máj 2025 | |||||
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dá sa to aj inak: Segedín, sviečková aj koložvárska... 11 receptov, ako uvariť klasiku zdravšie či bez mäsa
Chuť by bola, ale niekedy buď chýbajú tie pravé suroviny, dodržiavame delenú stravu, alebo chceme jesť kvalitnejšie.
Agátové kvety: Vyzerajú ako biele strapce hrozna, sú sladké a jedlé. A toto s nimi robili už naše babky
Ako deti sme agátové kvety trhali rovno z kríkov a vychutnávali ich sladkú chuť.
Čerešňové clafoutis
Je máj, národ sa usmieva a mnohí z nás opäť listujú v poézii Karla Hynka Máchu. Je lásky a porozumenia čas.
Mohlo by vás zaujímať na Pravda.sk: