Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a zaujímavé čítanie. Príloha Varecha k vám prichádza v piatok 25. februára na 16-tich stranách.
Keďže práve vrcholia fašiangy, v hlavnej téme prináša recepty na lahodné fašiangové jedlá a koláče. V rubrike Majstri varešky predstaví štyri recepty na domácke varenie Zuzana Sisáková, šéfkuchárka zážitkovej reštaurácie Víno & Tapas z Popradu.
V Sezóne sa Varecha venuje vitamínovej bombe papáji a receptom z nej. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. V TV Varecha dokázal hokejista Rastislav Gašpar, že aj športovci vedia variť a pripravil cuketové rizoto s krevetami.
Naučte sa pripraviť:
- Berlínske fašiangové šišky- Talianske fánky – chiacchiere
- Bliny s rôznym obložením
- Teplý kapustovo-jablkový šalát s krvavnicou
- Tirolskú krúpovú polievku
- Králika na poľovnícky spôsob
- Rýchle francúzske šišky – beignets
- Pečenú bravčovú panenku s rozmarínom
- Trhané bravčové mäso
Prílohu Varecha nájdete v piatok 25. februára v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 66,30 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku