Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Magazín Varecha vyjde tentoraz už v stredu 23. decembra a opäť na 16-tich stranách. Inšpirovať sa budete môcť receptami na skvelé dobroty na Štedrý večer i na vianočný stôl počas celých sviatkov.
V rubrike Majstri varešky predstaví Jaroslav Žídek čo sa varí na Vianoce v regiónoch Slovenska.
Nebudú chýbať ani praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk a rozhovor s najkrajšími Slovenkami, víťazkami súťaže Miss Slovensko, ktoré v TV Varecha dokázali, že sa vedia zvŕtať aj s vareškou v kuchyni.
Dobroty nielen na štedrovečerný stôl pripravil Martin Malaska z hotela Elizabeth v Trenčíne.
Naučte sa pripraviť:
- Carpaccio z pečenej repy s karamelizovanym kozím syrom a figami
- Gravlax z lososa s červenou repou
- Kačacie prsia na pomarančoch a šalvii
- Vianočnú kapustovú polievku s fazuľou a so sušenými slivkami
- Morčacie stehno plnené slaninou z mangalice a šalviou na mrkvovo-tekvicovom pyré
- Tradičné pupáčiky plnené slivkovým lekvárom
- Vianočnú rybaciu polievku
- Vyprážaný filet zo sumca v citrónovej strúhanke s rozmarínom a zemiakovo-majonézovým šalátom
- Sviečkovú Wellington
- Grilovaného zubáča na hráškovom pyré s hubami a konfitovanými zemiakmi
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v stredu 23. decembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku