Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty a veľa obľúbeného čítania. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 12.11. na 16-tich stranách. Ako hlavnú tému prináša recepty na labužnícky november.
V rubrike Majstri varešky predstaví svoje obľúbené recepty Peter Varga, šéfkuchár a spolumajiteľ bistra Bienvenue v Bratislava. Rubrika Vyznáte sa je venovaná menej známym druhom našich rýb a ich použitiu v kuchyni. Nechýba pravidelný gastroslovníček, tiež praktické rady, tipy a nápady do kuchyne aj tradičný fejtón Fedora Malíka.
V magazíne nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu varecha.sk. Na stránke TV Varecha si môžete prečítať rozhovor s raperom Majselfom, ktorý miluje cestoviny a morské plody.
Recepty na labužnícky november pripravil Marcel Bugaj, šéfkuchár hotela Pod Lipou v Modre-Harmónii.
Naučte sa pripraviť:
- Gaštanový krém s lesnými hubami- Muflóní chrbát s karlovarskou knedľou
- Kačacie stehno s kapustou a lokšami
- Terinu z kačacej pečene
- Dry aged steak z hovädzej roštenky
- Teľací rezeň so zemiakovým šalátom
- Čokoládovú roládu s červenou repou a hruškou
- Lipa cider
Recepty v magazíne Varecha nájdete v piatok 12. novembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku