Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalšie skvelé recepty.
Už v piatok 6. novembra k vám príde magazín Varecha opäť na 16-tich stranách. Nájdete v ňom recepty z tekvice a cukety, v rubrike Majstri varešky šéfkuchár reštaurácie Riverbank Jardo Žídek predstaví ďalšie recepty zo slovenských regiónov. Nebudú chýbať ani praktické rady, tipy a nápady do kuchyne a tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj recepty od našich čitateliek a čitateľov z varecha.sk a z TV Varecha rozhovor s duom youtuberov Oliverom Oswaldom a Samom Procházkom, ktorí si hovoria Sketch Bros a pripravia cestoviny s pestom.
Tekvicovo-cuketové hody pripravili šéfkuchári Dušan Lakatoš a Anna Červenková zo spoločnosti Gurmán Group v Bratislave..
Naučte sa pripraviť:
- Tekvicový krém s ovseným mliekom
- Rolky s tekvicovo-ryžovo plnkou
- Cuketové halušky s bryndzou a so slaninkou
- Cuketovo-orechový koláč
- Tekvicové rizoto s kúskami tempehu
- Farebné tekvicovo-cuketové vežičky
- Zemiakovo-tekvicové placky
- Tekvicové ražniči s mletým mäsom a so syrom
- Tekvice s plnkou z fazule azuki, ryže a zeleniny
- Tekvicové tortičky
- a ďalšie dobroty
Recepty v magazíne Varecha nájdete už v piatok 6. novembra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku