Varecha 41/2017:
Tanier z lesa

Redakcia Varecha.sk, 8. októbra 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 13. októbra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na jedlá z lesa - divinu, huby a podobné dobroty. Pripravil ich aj Juraj Bende, šéfkuchár hotela Boboty*** v Terchovej - Vrátnej doline. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Tanier z lesa
v Pravde v piatok 13. 10. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Srnčie medailóniky v brusnicovej omáčke
- Guláš z daniela a lesných húb
- Diviačie závitky s kapustovou plnkou
- Špikované diviačie stehno na borievkach
- Jeleniu roládu so slivkami na červenom vine
- Terinku zo zajaca s višňovým dipom
- Jelenie karé na šípkovej omáčke
- Jahňacie stehno s kuriatkami
- Pikantný „jágerek“ z jelenice
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku

haji
Milá @Redakcia , splašily sa vám fotky - po rozkliknutí Taniera z lesa nás vítá foto vydání 40 ovocná jeseň. Tož asi tak, technica si robí co chce. Požehnanou neděli přeji všem!
redakcia
@Haji (8.10.2017 10:33)

Ále čoby fotky, my sme nejaký splašení... Hádam to nedeľný obed napraví. Ďakujeme za upozornenie a všetkým želáme k obedu dobrú chuť!
haji
@Redakcia (8.10.2017 12:03)
Díky za přání. To bych neviděla tak černě - spíš byla malá nebo žádné snídaně - se pak blbo pracuje. S plným bříškem něčeho dobrého jde všechno líp! Díky za foto - je úžasné. Už se těším na tie diviače závitky, měla jsem před měsícem podobné v plánu. Tak si počkám na tie Mistrove.






 



TOPlist