Neváhajte a vyskúšajte tradičné
recepty, ktoré neodvial čas. Pripravil ich aj Martin Krasňanský, sous chef
reštaurácie Vinum Galéria Bozen v Pezinku. Nezabudnite tiež na užitočné
rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality západného Slovenska v Pravde v piatok 24. 1. 2014.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Tekovské plnené kurča
- Hontiansku tekvicovicu
- Malokarpatskú krkovičku v kačke s knofľlou
- Považskú bravčovinu so smotanovými zemiakm
- Šumajstra z krúp a fazule
- Záhorácke kapustníky
- Myjavský škrtec
- Kopaničiarsku hubovú polievku
- Nitrianske kapustové šiflíky
- a ďalšie dobroty....
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku