Varecha 4/2014:
Poklady slovenskej kuchyne - špeciality západného Slovenska

Pravda, 17. januára 2014     3 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 24. januára 2014 v denníku Pravda.


Neváhajte a vyskúšajte tradičné recepty, ktoré neodvial čas. Pripravil ich aj Martin Krasňanský, sous chef reštaurácie Vinum Galéria Bozen v Pezinku. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 400 eur.

Poklady slovenskej kuchyne - špeciality západného Slovenska v Pravde v piatok 24. 1. 2014.

V tejto Vareche napríklad nájdete:


- Tekovské plnené kurča
- Hontiansku tekvicovicu
- Malokarpatskú krkovičku v kačke s knofľlou
- Považskú bravčovinu so smotanovými zemiakm
- Šumajstra z krúp a fazule
- Záhorácke kapustníky
- Myjavský škrtec
- Kopaničiarsku hubovú polievku
- Nitrianske kapustové šiflíky
- a ďalšie dobroty....


Zmeškali ste túto Varechu?


Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)


Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné


Týždenník Varecha na Facebooku

Páči sa vám časopis Varecha? Lajknite nás!



Internetová Varecha.sk na Facebooku

Páči sa vám internetová Varecha.sk? Lajknite nás!




Diskusia k článku







 



TOPlist