Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na vyberané dobroty na slávnostné menu. Pripravil ich aj František Košuda,
šéfkuchár Wellness hotela Patince****. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Poklady na tanieri
v Pravde v piatok 23. 9. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Grilované kačacie prsia s pomarančovou omáčkou- Tartar z údeného lososa na opekanej bagetke
- Panenku v slaninke na smotanovom keli a hubovom ragú
- Vežičku z toustov a jahôd s čučoriedkovým mascarpone
- Kuracie prsia plnené enciánom, rukolou a sušenými brusnicami
- Hovädzí steak na omáčke z brandy a zo zeleného korenia
- Kuskus s marinovanou cviklou a kozím syrom
- Grilovaný ananás a banán na karameli
- Marinovaného lososa s ryžovými rezancami a so zeleninou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku