Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na cestovinové dobroty. Pripravili ich aj Zoltán Bako, šéfkuchár a majiteľ
Restaurant 70 v Ostrovej. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Plný tanier cestovín
v Pravde v piatok 16. 9. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Rigatoni tortu s bolonskou plnkou- Macaroni suflé so šafranovou penou
- Orechiette s chorizom a rajčinami
- Linguine s teľacím jazykom a so šalviou
- Ravioli s krvavničkovou plnkou
- Pappardelle s kačacinou a brusnicovou omáčkou
- Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke
- Zapekané cannelloni so špenátom
- Jablkové taštičky so škoricovou zmrzlinou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku