Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky.
Už v piatok 25. mája k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na jedlá z kuracinky. Nebudú chýbať tri nápady na
záviny, ako je roláda s jahodami a so šľahačkou, roláda na spôsob slonej
slzy či viedenská štrúdľa. Vo Vareche nájdete tiež sezónu bazového kvetu,
užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z
varecha.sk. Nápady z kuracinky pripravil František Košuda, šéfkuchár
Wellness hotela Patince****.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Kuraciu roládu s hráškovo-kuskusovou plnkou- Kuracie prsia so slivkami na fazuľovom pyré
- Kuracinu s hubami pod lístkovou pokrievkou
- Šafranové stehná s hrozienkami a orieškami
- Ľahké kuracie cacciatore
- Kuracie supreme plnené pažítkovou ricottou
- Kuracie toliare v cviklovom čatní
- Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny
- Kuracie krídelká na mandľovo-olivovej zmesi
- Prsičká so zeleninou a s estragónovou omáčkou
- a ďalšie dobroty
Poklady slovenskej kuchyne: bryndza
v Pravde v piatok 25. 5. 2018
Diskusia k článku