Neváhajte a vyskúšajte recepty na dobroty s vynikajúcou jarnou zeleninou. Vyberte si z ponuky jedál, ktoré pripravil aj Martin Kurhajec, šéfkuchár hotela Solisko na Štrbskom Plese. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 300 eur.
Jar na tanieri v Pravde vo štvrtok 7. 5. 2015.
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Zaúdenú sviečkovicu na zeleninke a kuriatkach
- Polievku z pečenej cvikly s kokosovou penou
- Roládky zo stehienok na cviklovom pyré
- Prsia plnené špargľou a syrom
- Zemiakové jarné placky s listovým šalátom
- Lososa na zemiakoch a „medvedej“ omáčke
- Rebarborovú štrúdľu s marcipánom
- Šalát s hlivou, lesnými hríbikmi a so slaninkou
- Zapekanú špargľu v šunke
- a ďalšie dobroty
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku