Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady
a triky pre vašu domácnosť.
Už v piatok 20. apríla k vám príde ďalší nový
magazín Varecha. Nájdete v ňom recepty na skvelé jedlá s bylinkami. Nebudú chýbať tri nápady na
dobroty s údeným mäsom, ako je fazuľová polievka Jókai s čipetkami,
poľníčkový šalát s údeným jazykom či pečené bavorské koleno s kapustovým
šalátom. Vo Vareche nájdete tiež sezónu červeného grepu, užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z
varecha.sk. Bylinkové dobroty pripravila Michaela Pinkavová, kuchárka hotela Mama’s**** v Bratislave.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Pražmu s červenou bazalkou a baby špenátom- Plnené šampiňóny s kozím syrom a tymianom
- Kačacie prsičká s citrónovou trávou a hráškovým pyré s mätou-
- Kuracie ražniči v tempure s nákypom z batátov, zo syra a z kôpru
- Lososa so zeleninou, s pestom z koriandra a ryžovým koláčikom
- Hovädzí wok s fritovanou bazalkou a rezancami
- Koriandrové palacinky s plnkou a kôprovým dresingom
- Gaštanovo-mätovú tortu
- Japonské pirôžky so zeleninovo-koriandrovou plnkou
- a ďalšie dobroty
Čarovanie s bylinkami
v Pravde v piatok 20. 4. 2018
to sa slovenskie palacinke, nie sa to tie krepé Crêpe :-)